1399/5/25 شنبه چهارمین جشنواره کشوری کانون های فرهنگی،هنری، دینی و اجتماعی رویش دانشگاه پیام نور

اداره کل فرهنگی و فوق برنامه در نظر دارد «چهارمین جشنواره کشوری کانون های فرهنگی،هنری، دینی و اجتماعی رویش دانشگاه پیام نور» را به میزبانی دانشگاه پیام نور استان اصفهان به صورت مجازی برگزار نماید. لذا خواهشمند است دستور فرمائید به منظور فراهم آمدن زمینه مشارکت حداکثری دانشجویان عزیز اطلاع رسانی لازم از طریق فضای مجازی، ارسال پیامک، پورتال استان ها و مراکز و واحدهای تابعه و.... صورت پذیرد.

1. دانشجویان می توانند جهت ثبت آثار و اطلاع از شرایط و نحوه ارسال آثار به سامانه رویش به نشانی rooyesh.pnu.ac.ir  مراجعه نمایند.
  1. بازه زمانی فعالیت های انجام گرفته یا آثار خلق شده باید از مهرماه 98 لغایت مهر ماه 99  باشد.
  1.  مهلت ارسال و ثبت آثار در سامانه رویش پایان آذرماه سالجاری می باشد.

برای مشاهده آرشیو اخبار اینجا کلیک کنید